Haartransplantatie vrouwen

Een haartransplantatie vrouwen wordt steeds vaker uitgevoerd. Gelukkig want voor menig vrouw is haaruitval een nachtmerrie. Dunner haar, een hoge haarlijn, kale plekken en extreme haaruitval worden vaak als verschrikkelijk ervaren. Omorfy is gespecialiseerd in haartransplantatie bij vrouwen om weer een volle haardos te creëren. Bij Omorfy werkt een vrouwelijke arts met veel jaren ervaring op dit gebied. Daarnaast begeleidt een vrouwelijk team de cliënt tijdens de gehele haartransplantatie bij vrouwen. Van voorbereiding en advies tot nazorg en nabehandeling om de haargroei te bevorderen. Heb je inhammen,een hoge haarlijn, haaruitval boven op het hoofd? Wij zorgen dat je haar er weer optimaal uitziet.

Haartransplantatie vrouwen komt steeds vaker voor

Haaruitval bij vrouwen stijgt wereldwijd. Er zijn veel oorzaken aan te wijzen voor haarverlies bij vrouwen. De meest voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen is alopecia androgenetica. Hier kan een vrouw haartransplantatie voor krijgen. Deze aandoening is erfelijk bepaald en komt bij circa 15% van alle vrouwen vóór de menopauze voor. Andere oorzaken van haaruitval zijn stress, verandering van hormoonhuishouding en medicatie.

Naarmate de leeftijd vordert neemt ook bij vrouwen kaalheid toe. Een haartransplantatie bij vrouwen is dan een goede oplossing om op de kale plekken vrouwen haar terug te krijgen. Dit begint met een grondig en gratis advies door ons medisch team. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we onder andere het verwachtingspatroon, omdat het belangrijk is dit vooraf helder te hebben. Welke verwachtingen heb je van het resultaat van een haartransplantatie voor vrouwen? Door middel van het vergelijken van foto’s van vergelijkbare haarsituaties krijg je een beter beeld krijgen van het resultaat dat je kan verwachten. Haartransplantaties vrouwen zonder scheren is mogelijk bij Omorfy. Privacy en vertrouwen staan bij ons voorop.

Haaruitval volgens het vrouwelijk patroon

Fue haartransplantatie vrouwen

“Meer begeleiding en aandacht voor het nu en de toekomst ”

Haartransplantatie bij vrouwen

Behandeling boven op het hoofd

Het meest voorkomende gebied voor haaruitval bij vrouwen is bovenop het hoofd. De haardos wordt dunner en de middenscheiding in het haar wordt wijder. Bij haartransplantatie vrouw worden er haren uit het donorgebied achterop het hoofd verplaatst naar het ontvangstgebied; het gebied met dun vrouwen haar.

Haarlijn verlagen

Heb je  van nature een hoge haargrens en wil je de haarlijn verlagen? Heb je dun haar voorkant vrouw? Dan kunnen wij haren met een hoge dichtheid implanteren om een natuurlijke lagere haarlijn te maken.

Kale plek of litteken op hoofd

Is er een kale plek of heb je een litteken op het hoofd waar geen haren groeien? Als dit geen Areata is, dan kunnen we hier haren naartoe transplanteren. Bij een litteken transplantatie moeten we vooraf goed bepalen hoe de huid van het litteken is voor het implanteren van de grafts.

Een haaruitval behandeling begint met een adviesgesprek
Resultaat 6 maanden na haartransplantatie vrouw

Haartransplantatie wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Omorfy kan dit op een natuurlijke manier bereiken met een wenkbrauw haartransplantatie.

Haartransplantatie bij vrouwen zonder te scheren

Bij mannen wordt bij een haartransplantatie vaak het hele hoofd geschoren. Bij vrouwen wordt enkel in het donorgebied – de achterkant van het hoofd waaruit de haren worden ‘geoogst’ – een strook haar geschoren. Hierdoor vallen de overige haren na de behandeling mooi over het donorgebied en valt het geschoren deel nauwelijks op. Rond het ontvangstgebied wordt ook wat haar verwijderd om het haar zo dicht mogelijk te kunnen implanteren. Omorfy kan ook langhaar transplanteren.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn bij vrouwen, maar ook bij mannen zeer bepalend voor het gezicht. Mooie wenkbrauwen geven een verzorgde uitstraling. Het team van Omorfy kan samen met de klant bepalen waar de haren moeten komen, om zo een volle schoonheid te creëren.

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen een haartransplantatie vrouwen uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor jou geschikt is

FUE haartransplantatie vrouwen stappenplan

Stap 1

Tijdens het consultgesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met een prijsopgave. De client kan eerst rustig nadenken en daarna een besluit nemen.

Adviesgesprek Haaruitval

Stap 2

Na een goed advies voert Omorfy de haartransplantatie uit met de nieuwste methode, de micro-FUE (Follicular Unit Extraction) methode met de Sapphire Blade. Als eerste wordt de te behandelende plek lokaal verdoofd.  Daarna worden de haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uit het donorgebied gehaald. Dit gebied bevindt zich vaak op het achterhoofd. Het ‘oogsten’ van de haarzakjes gebeurt met een zeer kleine holle naald met een diameter van ongeveer 0,7 mm. Tijdens dit proces worden de uitgehaalde grafts gelijktijdig door een specialist gesorteerd en bewaard in speciale voedzame vloeistof.

Stap 3

Vervolgens bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor en worden kleine sneetjes, incisies, voor ontvangst van de haarzakjes geplaatst.

Stap 4

Een technician plaatst hierna de grafts waarbij een zo natuurlijk mogelijke haardichtheid wordt nagestreefd.

Stap 5

Wanneer de behandeling klaar is doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. Je krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

Een haartransplantatie vrouwen is een beproefde en veilige behandeling waarvan je de rest van jouw leven plezier heeft.

Resultaten haartransplantatie vrouwen voor en na​

“Ik ben echt super tevreden met mijn haartransplantatie, helemaal wat ik gehoopt had dat het zou worden”

-Anouk

Haartransplantatie vrouwen voor na, voor
IMG20211020083928

Voor

Na

De resultaten voor na bij een haartransplantatie vrouwen zijn vaak boven verwachting. Wil je weten of een haartransplantatie iets voor jou is? Boek direct een gratis consult.

Haartransplantatie bij vrouwen

Nazorg begeleiding

Na de behandeling neemt je Omorfy technician regelmatig contact met jou op. Je krijgt bij ons op dag drie en dag zeven een wasbeurt van het haar in onze kliniek. Zo kunnen we jou beter begeleiden tijdens de belangrijkste week van het herstel en het resultaat optimaal monitoren.

De kliniek

Omorfy beschikt over een mooie nieuwe kliniek met 5 operatiekamers.  Met maximale privacy wordt je ontvangen en verzorgd op een van deze kamers. Door onze efficiënte en flexibele aanpak hebben we geen wachtlijsten. Wij weten dat je erg druk kunt zijn tijdens kantooruren. Daarom kunnen wij in overleg de afspraken ook in de avonduren of in het weekend plannen. Je kunt een begeleider meenemen, want er is ruime parkeer- en wacht gelegenheid. Daarnaast is er een Postillion hotel op loopafstand.

 

Ons team ontvangt je volgens afspraak op de dag van de behandeling en neemt het programma en de documentatie met jou door. Vervolgens beginnen we met de voorbereidingen. Onze professionals werken met de nieuwste technieken. Deze technieken zorgen voor een hoge dichtheid, sneller herstelproces en een verbluffend eindresultaat.

 

Een perfect resultaat begint bij een goede arts. De artsen van Omorfy zijn bevoegd, bekwaam, BIG-geregistreerd en hebben passie voor het vak. Alle handelingen voeren zij uit met de modernste apparatuur. De behandelingen worden met volledige privacy uitgevoerd. Op je kamer is een zitje waar je tussen de behandelingen door van een lunch geniet.

Moderne faciliteiten bij Omorfy
Behandelkamer Omorfy Haarkliniek

Meer informatie over haartransplantatie

De resultaten voor na bij een haartransplantatie vrouwen zijn vaak boven verwachting. Wil je weten of een haartransplantatie iets voor jou is? Boek direct een gratis consult

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

Ja een hoge haarlijn wordt door haartransplantatie bij vrouwen verlaagd. Wij verlagen haarlijn op een natuurlijke wijze met hoge haardichtheid door veel grafts bij elkaar te plaatsen.

Ja vrouwen haar kan net zoals mannen haar verplaatst worden. Bij deze haartransplantatie wordt haar vrouw op een kale plekken of dun haar geïmplanteerd.

Ja ieder mens met voldoende geschikt donorgebied kan haar laten transplanteren mits het ontvangstgebied ook geschikt is. Boek een vrijblijvend persoonlijk consult.

Een Sapphire Blade mesje in gemaakt van hard “steen” en niet van metaal. Dit materiaal geeft een kwalitatief betere snede, incisie.

Bij micro FUE (Follicular Unit Extraction)  worden de haarzakjes, grafts, met een zeer kleine holle naald met een diameter van ongeveer 0,7 mm ‘geoogst’. Bij gewone FUE gebeurt dit met groter diameter tot 1,0mm met veel grote littekens tot gevolg. Ook is de impact 100@ meer. Tijdens dit proces worden de uitgehaalde grafts gelijktijdig door een specialist gesorteerd en bewaard in speciale voedzame vloeistof.

Ja, vrouwen kunnen ook last van haaruitval krijgen, net zoals mannen. Kaalheid bij vrouwen is nog vervelender. De haren van een vrouw kunnen net zo goed als die van een man getransplanteerd worden. Door nieuwe technieken en verfijning van methoden is het mogelijk om zonder alles kaal te scheren haren bij een vrouw te implanteren. Hierdoor is het aantrekkelijker geworden voor vrouwen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Bij Omorfy zijn wij gespecialiseerd in vrouwen en kunnen veel doen aan haaruitval zonder dat het zichtbaarder wordt. Raadpleeg de arts, boek een gratis consult om te zien wat er mogelijk is.

Ja, er hoeft dan alleen een klein reepje in het donorgebied moet kort geschoren te worden. Dit doen wij, en als de omliggende haren lang genoeg zijn dan vallen die na de ingreep over het kortgeschoren gedeelte heen. Ook het gebruik van precisie-instrumenten geven een snelle hersteltijd voor het ontvangst- en donorgebied. Daarnaast beschikken wij nog over andere technieken die misschien de haartransplantatie minder tot niet zichtbaar maken. Maak een afspraak en vraag in een gratis persoonlijk advies of de haartransplantatie zonder scheren uitgevoerd kan worden.

Dit is een belangrijke vraag die we in het eerste adviesgesprek moeten beantwoorden. Niet iedere vrouw is geschikt en ook moet de oorzaak van haaruitval vastgesteld worden. Maar ook al is een haartransplantatie altijd een oplossing, er zijn soms ook andere mogelijkheden. Bij een haartransplantatie  vrouw is het belangrijk vast te stellen of het donorgebied voldoende geschikt haar heeft. Ook het ontvangstgebied dient nader onderzocht te worden. Vrouwen die last hebben van alopecia androgenetica kunnen dit met een haartransplantatie laten behandelen. Alopecia areata daarentegen is niet geschikt voor een haartransplantatie.

Ja, het is zeker mogelijk om kaalheid van kroeshaar met een haartransplantatie op te lossen. Omorfy is gespecialiseerd in kroeshaar haartransplantaties. Kroeshaar haartransplantaties vragen extra veel tijd. Het uithalen vraagt bijzondere expertise van de haartechnician. Maak een afspraak met het team om de mogelijkheden te onderzoeken.

De oorzaak van haaruitval bij vrouwen is meestal Alopecia androgenetica, erfelijk haarverlies. Het wordt ook wel kaalheid van het mannelijke patroon genoemd. Het wordt overgedragen via de ouders, vader of moeder, waarbij de haren uitvallen uit onder invloed van het mannelijk hormoon testosteron. Vrouwelijk haarverlies heeft doorgaans een diffuus patroon, de haaruitval  vindt verspreid plaats over het hoofd en maakt het haar dunner.  Bij mannen zie je vaak een terugtrekkende haargrens en groter wordende inhammen en daarna een dunne kruin. Mannen kunnen geheel kaal worden bij vrouwen komt dat minder voor.  Ook vrouwen hebben testosteron in het bloed maar de hoeveelheid is echter veel lager dan bij mannen. Ook kunnen er andere, soms tijdelijke, omstandigheden en factoren zijn die haarverlies veroorzaken. Hierbij valt te denken aan medicijngebruik, hormonale veranderingen, stress en een gebrek aan bepaalde vitamines en mineralen.

Ja, een haartransplantatie is blijvend. De haren die getransplanteerd worden halen we uit het gebied dat ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. Implantaten uit dat gebied zijn dus blijvend in het ontvangstgebied.

Ja, een haartransplantatie op een litteken is mogelijk. Heb je een litteken op je hoofd waar geen haren groeien? Dan kunnen we hier mogelijk weer haren naartoe transplanteren. Vooraf moet in ieder geval goed bepaald worden hoe de huid van het litteken is. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden.

Het geeft je je oude vertrouwde uitstraling terug. Je hoeft niet moeilijk te doen met je kapsel om de haaruitval te camoufleren, het geeft je weer vrijheid en sterkt je zelfvertrouwen. Kleine imperfecties kun je wegwerken en een te hoge haarlijn laat zich verlagen.

Een haartransplantatie is een arbeidsintensieve ingreep. Omdat wij zo weinig mogelijk willen scheren duurt het uithalen ook langer dan bij mannen.  Eén voor één halen we de haren uit het donorgebied. Daarna worden de haren geselecteerd. Het maken van de kanalen voor het plaatsen van de haren in het nieuwe gebied moet ook zeer nauwkeurig gebeuren. Bij vrouwen kost het extra veel tijd om de haren precies goed tussen de andere langere haren te kunnen implanteren. Een vrouwen haartransplantatie duurt zes tot acht uur.

De nieuwe haren (implantaten) komen uit de haarkrans aan de achterzijde van het hoofd. De haren in de haarkrans zijn immuun voor erfelijke haaruitval. Deze immuniteit tegen de hormoonaanval wordt meegenomen wanneer de haren worden getransplanteerd.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.