KOSTEN

Prijzen behandeling

Gratis adviesgesprek haartransplantatie
Voor behandeling 7

Haar transplantatie kosten

Meest klantgerichte haarkliniek van Nederland

Haartransplantatie kosten

Bij Haarkliniek Omorfy hanteren we zeer scherpe prijzen voor de Fue Haartransplantatie. De haartransplantatie kosten en daarmee de kostprijs van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het type behandeling en het aantal gebruikte grafts. Door efficiënt te werken en te investeren in de juiste materialen, mensen en kennis, zijn wij in staat de beste kwaliteit haartransplantatie voor een concurrerende prijs te leveren.  

Een volle haardos begint met een gratis consult

Als u kiest voor een volle haardos, begint dit met een met een gratis consult. Tijdens het consult bespreekt u met ons team wat uw wensen zijn, kunt u alle vragen stellen die u heeft en geven wij aan wat uw mogelijkheden zijn. Tegen het einde van het consult ontvangt u van ons een advies op maat, een plan van aanpak en een prijsopgaaf haartransplantatie kosten. In uw haartransplantatie offerte vindt u precies hoeveel grafts wij zullen plaatsen, het aantal behandelingen en de totale kosten haartransplantatie.

Haartransplantatie standaard kosten

Kosten standaard haartransplantatie

Kosten kroeshaar haartransplantatie

Gezichtsharing Baardtransplantatie Snortransplantatie

Kosten gezichtsbeharing haartransplantatie

Na haartransplantie vrouwen

Kosten vrouwen haartransplantatie

Haarbesparende haartransplantatie kosten

Kosten haarbesparende haartransplantatie

Haargroei bevorderende PRP behandeling kosten

Kosten haarverbeterings behandeling

Prijzen en betalen

Betaal mogelijkheden

Bij Omorfy kunt u betalen op de manier die u het beste past. Wij accepteren alle bankpassen en creditcards. Daarnaast kunt u ook gewoon contant of doormiddel van een tikkie betalen. U kiest zelf voor de betaalmethode die het beste bij u past.

Mocht u vragen hebben over betalen of na het bekijken van deze pagina neem dan contact met ons op. Bel naar 030 303 1260 of stuur een e-mail naar: info@omorfy.nl

Financiering

Tevens kunt u bij Omorfy uw behandelingen in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Meer informatie vindt op www.cosmeticfinance.nl. U kunt ook meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Er wordt binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen. Bedragen vanaf €2500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Betaalopties

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Pin, Creditcard, Tikkie, Cash,  Ideal

Elektronische betaalmethoden

Elektronische betaalmethoden

Elke klant verdient de beste zorg!

Alle haartransplantatie bij Omorfy zijn inclusief 4 haarverbetering behandelingen, wasbeurten, nacontrole, een nazorg pakket ter waarde van € 1500.

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

Bij een haarkliniek kunt u terecht voor behandelingen tegen kaalheid en haaruitval. Wij behandelen vrouwen en mannen met ieder soort haar ook kroeshaar. Zo behandelen we onder andere een verhoogde haarlijn, inhammen, dunner wordend haar, littekens in behaard gebied, wenkbrauwen met weinig haar en baarden met kale of dunne plekken. Te veel om op te noemen.

Daarmee zouden we een verkeerde indruk wekken van de werkzaamheden. Een haartransplantatie is niet altijd direct in het belang van de cliënt. We kijken dan ook op een andere manier naar het probleem van de haargroei, behandelingen betreffen niet alleen haartransplantaties maar ook methoden ter verbetering van de haargroei, verdichting en meer.

Als eerste is een persoonlijke prettige en vertrouwde binnenkomst in de kliniek van belang. Vooral een persoonlijke benadering en een gesprek met iemand van het team die u gaat behandelen. Zeker weten dat de behandeling van begin tot eind onder controle is van een BIG arts. Ga niet te veel af op verhalen maar ga een persoonlijk gesprek aan met een behandelaar. Daarnaast is de gebruikte behandelmethode van belang. Bij Omorfy wordt alleen de FUE methode toegepast. Heel belangrijk is de vraag om men alleen met transplantaties bezig is of dat er ook wordt geïnvesteerd in ontwikkeling en onderzoek naar verbetering van kwaliteit en resultaat.

Omorfy haarkliniek is gevestigd in Bunnik, vlakbij Utrecht. Bunnik ligt centraal in Nederland en is ook goed bereikbaar uit België en een stuk van Duitsland. Daarnaast is er een goede en snelle treinverbinding naar Schiphol.

Omorfy is met openbaar vervoer goed te bereiken. Ook hebben wij ruime gratis parkeergelegenheid

Zeker België ligt op nog geen uur rijden van Bunnik. Ook andere internationale cliënten komen bij graag ons. Er is een goed hotel op loopafstand en waarmee we ook arrangementen aanbieden. Ons Nederlands team speekt uitstekend Engels, Frans, Duits en Portugees.

Zeker, Omorfy investeert veel tijd en geld in nieuwe technieken en toepassingen van nieuwe medicaties. Vraag hierna bij het bezoek.

Omorfy staat voor: Omorphia For You. Schoonheid in het Grieks voor ieder.

Wij willen dit soort ingrepen met nieuwe moderne aanpak toegankelijk maken voor iedereen door een gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Contact opnemen

Wij bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.