Standaard haartransplantatie

Prijzen behandeling

Wilssany Omorfy Haarkliniek
Haartransplantatie vrouwen voor na, voor
Haartransplantatie standaard kosten

Standaard Haartransplantatie

(alles wordt gemillimeterd)

Voordelen

Nadelen

Haartransplantatie fase I kosten

Haar transplantatie standaard I

€ 2760 tot € 3450

Haartransplantatie fase 2 kosten

Haar transplantatie standaard II

€ 3450 tot € 4600

Haartransplantatie Standaard III

€ 4600 tot € 5210

Haartransplantatie fase 4 kosten

Haartransplantatie Standaard IV

€ 5210 tot € 5600

Haartransplantatie fase 5 kosten

Haartransplantatie Standaard V

€ 5600 tot € 6000

Haartransplantatie fase 6 kosten

Haartransplantatie Standaard VI

€ 6000

Haartransplantatie fase 7 kosten

Haartransplantatie Standaard VII

€ 6000

Elke klant verdient de beste zorg!

Alle haartransplantatie bij Omorfy zijn inclusief 4 haarverbetering behandelingen, wasbeurten, nacontrole, een nazorg pakket ter waarde van € 1500.

Prijzen en betalen

Bij Omorfy kunt u betalen op de manier die u het beste past. Wij accepteren alle bankpassen en creditcards. Daarnaast kunt u ook gewoon contant of doormiddel van een tikkie betalen. U kiest zelf voor de betaalmethode die het beste bij u past.

Mocht u vragen hebben over betalen of na het bekijken van deze pagina neem dan contact met ons op. Bel naar 030 303 1260 of stuur een e-mail naar: info@omorfy.nl

Financiering

Tevens kunt u bij Omorfy uw behandelingen in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Meer informatie vindt op www.cosmeticfinance.nl. U kunt ook meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Er wordt binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen. Bedragen vanaf €2500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Betaalopties

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Pin, Creditcard, Tikkie, Cash,  Ideal

Elektronische betaalmethoden

Cash en overige betaalmethoden gecombineerd

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het type behandeling, het aantal benodigde grafts en het aantal behandelingen. U kunt het beste een gratis consult bij ons boeken, dan kunnen wij u er alles over vertellen en ontvangt u van ons een offerte voor de haartransplantatie die het beste bij u past.

Ja, haartransplantaties worden bij ons voor de behandeling in het geheel betaald. Dit kan in één keer, maar ook in twee delen. Wij informeren u graag over de mogelijk heden.

Ja ieder mens met voldoende geschikt donorgebied kan haar laten transplanteren mits het ontvangstgebied ook geschikt is. Boek een vrijblijvend persoonlijk consult.

Nee, binnen het basispakket zorgverkering is er geen vergoeding voor haartransplantatie kosten. Soms maken zorgverzekeraars uitzonderingen, bijvoorbeeld als er sprake is van ernstig psychisch leiden, of ernstig letsel door een ongeval . Ook bij brandwonden zijn in het verleden wel eens uitzonderingen gemaakt.

Het eerste consult is bij ons altijd gratis. Tijdens het eerste consult kijken we samen naar uw wensen en situatie en stellen we een behandelplan en kostenraming voor u op.

Flexibiliteit vinden we bij Omorfy heel belangrijk. Ook wat betreft de financiële afhandeling bieden we daarom de nodige mogelijkheden. Zo faciliteren we bijvoorbeeld de financiering van een behandeling via Costmetic Finance en is een gespreide betaling bespreekbaar.

Je kunt bij ons op vele manieren betalen, o.a. met pin, contant, creditcard en paypal.

Nee, of eigenlijk een klein beetje.  Bij Omorfy verdoven we de huid als we gaan transplanteren, je hebt hierdoor nauwelijks last tijdens de haartranplantatie. Je voelt natuurlijk altijd wel iets. Verdoven doen we trouwens zonder naald.

Contact opnemen

Wij bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.